Back to All Events

"Fishing" & "The Cave" : Theatre performances by Liquid Fusion

Liquid Fusion, in collaboration with The Freezer, presents the premieres of two new work; "Fishing" and "The Cave". The theatre shows are the outcome of a two month residency where the south african theatre company has developed this piece. The shows ar for all ages, take around an hour and ticket prices are 1900 icelandic króna

Liquid Fusion, í samstarfi við Frystiklefann, kynna frumsýningu á leikverkunum "Fishing" og "The Cave". Sýningarnar er sprottnar uppúr dvöl suður-afríska leikhópsins í Frystiklefanum þar sem öll sköpun verksins og æfingar fóru fram. Sýningarnar hentar öllum aldurshópum, taka um klukkustund í flutningi og miðaverð er 1900 krónur. 

Earlier Event: February 26
Björn Thoroddsen live
Later Event: March 10
Svavar Knútur & Sasha Boole